Gratis levering | Karoshi

Gratis levering

Wij verzenden je bestelling GRATIS*!
Je hoeft geen verkeer meer te trotseren, wij zorgen ervoor dat je goederen geleverd worden op je werk of bij jou thuis.
 

Een externe koerier levert pakketten op werkdagen van maandag tot vrijdag, over het algemeen binnen 24 uur. Deze standaard levertijd is evenwel niet vast of gegarandeerd. Pakketten worden over de weg vervoerd en verkeersproblemen kunnen uiteraard tot vertragingen leiden. Idealiter neem je jouw pakket persoonlijk in ontvangst. Je bevestigt de ontvangst van het pakket met jouw handtekening op de handscanner van de chauffeur. Uiteraard kan ook een ander lid van jouw gezin of werknemer van jouw bedrijf het pakket in jouw naam in ontvangst nemen.

 

Niemand aanwezig?

De chauffeur vraagt aan één van de buren of hij/zij het pakket voor je in ontvangst kan nemen. Indien het pakket niet kan worden geleverd omdat geen van de buren het kan aannemen, neemt de koerier het pakket mee terug naar het depot (distributiecentrum).

 

Afwezigheidsbericht

Indien het pakket niet op het opgegeven leveringsadres kan worden geleverd, laat de chauffeur een afwezigheidsbericht achter. Op dit bericht vindt je belangrijke informatie zoals de naam van jouw buur of info over het depot. Op het afwezigheidsbericht vindt je de “Track ID” van het pakket. Met deze code of met het pakketnummer kan je online nagaan waar zich jouw pakket bevindt.

 

Tweede leveringspoging

De koerier zal proberen jouw pakket een tweede keer bij je af te leveren indien er bij de eerste poging niemand thuis was en er geen buurman het pakket in ontvangst kon nemen.

 

Algemene voorwaarden:
*Enkel geldig aan de standaardlevertermijn, voor bestellingen vanaf 100 euro excl. btw & enkel op bij ons aangekochte goederen. De betaling dient voor de verzending voldaan te zijn. Verzendingen enkel in België.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Karoshi en ontvang alle info over onze acties, promoties en nieuwe producten in je mailbox.

Inschrijven