Hierderdepiep Hoera
Karoshi is jarig

Wij vieren 30 jaar
en jij feest met ons mee

Vier een jaar lang met ons mee, want tijdens ons 30-jarig jubileum leggen we al onze fantastische klanten in de watten.

Onze raket lanceerden we 30 jaar geleden op 1 april, maar ze heeft nog bijlange haar reis niet beëindigd.

We nemen wel even tijd om terug te blikken naar wat was, maar kijken even graag vooruit. Meer zelfs, we nodigen je uit om een heel jaar mee te cruisen op de Karoshi vibes en wie weet val je wel in de prijzen, want zonder jou, jij trouwe klant, zou het nooit gelukt zijn om te staan waar we nu zijn. Daarom vinden we onze 30e verjaardag een uitstekende gelegenheid om onze geweldige klanten te bedanken en in de watten te leggen. 

Een limited edition Stanley/Stella T-shirt of hoodie bedrukt met ons speciaal jubileumlogo*

Als dank voor je loyaliteit ontvang je het hele jaar door een limited edition Stanley/Stella T-shirt bij een bestelling van 30 stuks bedrukte of geborduurde artikels uit onze catalogus. Bij een bestelling van 300 stuks ontvang je een limited edition Stanley/Stella hoodie. En geloof ons, het is eentje die gezien mag worden!

Maar dat is nog niet alles!

Als je tijdens dit feestjaar een bestelling plaatst maak je kans om deel te nemen aan onze grote winactie. We belonen – hoe kan het ook anders – 30 winnaars en de prijzenpot is niet mis. We houden je nog even in spanning, maar ter land, ter zee en in de lucht kan alvast een tip zijn. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op het einde van ons feestjaar, maar daarover later meer. 

Ondertussen stuwen we onze raket richting 31 jaar Textieldrukkerij Karoshi met jou aan boord en blijven we onze crispy en crunchy zelve! 

* wedstrijdreglement

2023 – Still going strong

Al 30 jaar een referentie in België voor bedrukt en geborduurd textiel. Miljoenen T-shirts, sweaters, tote-bags, enz. vonden al hun weg naar duizenden tevreden klanten.

2022 - Exclusief verdeler Stanley/Stella

Karoshi is officieel dealer van het Belgisch duurzaam modelabel Stanley/Stella. Dit kledingmerk pakt uit met verfrissende en stijlvolle collecties die we met plezier bedrukken.

2020 - Uitbreiding productieruimte

Het filiaal in Diest krijgt een upgrade met een uitbreiding van de productieruimte om nog vlotter te werken.
Het is helaas ook het jaar dat we de eerste mondmaskers bedrukken …

2015 & 2020 - Nieuwe koers

Wim en Evelyne besluiten met Karoshi een nieuwe koers te varen en het bedrijf verder te runnen vanuit Diest. De filialen in Gent en Antwerpen gaan dicht. Gratis leveringen in België zorgen voor een vlotte omschakeling bij de klanten.

2013 - Open Bedrijvendag

Eerste deelname aan Open Bedrijvendag en meteen 1000 bezoekers over de vloer.

2008 - Compagnons in de liefde en op het werk

Liefde is …. trouwen en samen Karoshi verder uitbouwen. Wim en Evelyne zijn voortaan partners in werk en leven.

2003 - Nieuw team en nieuwe technieken

Het Karoshi team krijgt vorm. Anja, Evelyne, Luc en Vanessa zijn nog steeds onze vaste waarden waar we elke dag kunnen op rekenen. Ook op vlak van technieken breidt Karoshi verder uit.

2000 - Derde filiaal

Three is never a crowd. Dus opent Karoshi een derde filiaal en ditmaal in Schaffen, een deelgemeente van Diest.

1996 - Tweede filiaal

Karoshi opent een tweede filiaal in hartje Antwerpen. Meer werk, dus meer volk. Wim leidde alles in goede banen en hopte van het ene filiaal naar het andere. Beam me up, Scotty!

1993 - Oprichting

Wim Michiels, fan van coole bedrukte T-shirts opent een winkel in het Gentse. Al snel komen ze bij hem langs met eigen ontwerpen om te laten bedrukken. Karoshi is geboren. Kleefletters en een goede typemachine waren onmisbaar bij de opstart.