Gratis levering

Vanaf nu kan je profiteren van GRATIS* verzending! Je hoeft geen verkeer meer te trotseren, wij zorgen ervoor dat je goederen geleverd worden op je werk of bij jou thuis.

GLS levert pakketten op werkdagen van maandag tot vrijdag, over het algemeen binnen 24 uur. Deze standaard levertijd is evenwel niet vast of gegarandeerd. Pakketten worden over de weg vervoerd en verkeersproblemen kunnen uiteraard tot vertragingen leiden. Idealiter neem je jouw pakket persoonlijk in ontvangst. Je bevestigt de ontvangst van het pakket met jouw handtekening op de handscanner van de GLS-chauffeur. Uiteraard kan ook een ander lid van jouw gezin of werknemer van jouw bedrijf het pakket in jouw naam in ontvangst nemen.

Niemand aanwezig?
GLS vraagt aan één van de buren of hij/zij pakket voor je in ontvangst kan nemen. Indien het pakket niet kan worden geleverd omdat geen van de buren het kan aannemen, neemt GLS het pakket mee terug naar het depot (distributiecentrum).

Afwezigheidsbericht
Indien het pakket niet op het opgegeven leveringsadres kan worden geleverd, laat de GLS-chauffeur een afwezigheidsbericht achter. Op dit bericht vindt je belangrijke informatie zoals de naam van jouw buur of info over het GLS-depot. Op het afwezigheidsbericht vindt je de “Track ID” van het pakket. Met deze code of met het pakketnummer kan je online nagaan waar zich jouw pakket bevindt.

Tweede leveringspoging
GLS zal proberen jouw pakket een tweede keer bij je af te leveren indien er bij de eerste poging niemand thuis was en er geen buurman het pakket in ontvangst kon nemen.

Algemene voorwaarden:
*Enkel geldig aan de standaardlevertermijn, enkel op bij ons aangekochte en bedrukte goederen. 

De betaling dient voor de verzending voldaan te zijn. Verzendingen enkel in België.