Waar is Karoshi Gent naartoe?

Waar is Karoshi Gent naartoe?

We vertellen je geen geheim: shoppen gebeurt meer en meer via internet en koerierdiensten. Zo geraak je als consument immers makkelijker aan jouw producten, zonder je te moeten verplaatsen. Zoals eerder gemeld volgt ook Karoshi, jouw partner voor textiel, zeefdruk en borduren, deze wereldwijde trend. Vorig jaar al hebben we, zoals je weet, beslist om onze focus nog meer te leggen op ons hoofdkantoor in Schaffen, waar de volledige productie gebeurt. Hierdoor komt er na een sterk gewaardeerde aanwezigheid van maar liefst 22 jaar echter een einde aan de vertrouwde Gentse vestiging.

Maar geen nood, want producten bestellen kan je meer dan ooit doen via onze up-to-date website www.karoshi.be, waar je ook alle mogelijke informatie terug vindt over onze producten en diensten. En uiteraard kan je ook nog terecht in onze showrooms in Schaffen en Antwerpen.

Je merkt: Karoshi leeft meer dan ooit … op www.karoshi.be!